Snuoperasjon endte med 4-2 seier til damelaget!

Ørns kvinnelag i 3. divisjon vant i kveld 4-2 over Snøgg og avanserte samtidig til 4. plass på tabellen.
Kampen ble akkurat så jevn og intens som forventet, men hjemmelaget var alt i alt best og vant fortjent. Lagets nye trener-duo Nuno Soares og Kristoffer Perskaas fikk en knallstart med tre viktige poeng.
Laget fulgte opp forrige søndags 3-1 seier i Tasos Korologos' siste kamp. Tasos fikk blomster og gave fra spillerne før kampen og smilte godt etter at 4-2 seieren var i boks.
Kampen var jevn til 25 minutter var spilt. Da overtok hjemmelaget kommandoen. Snøgg tok tidlig ledelsen og økte også til 2-0. Rikke Pedersen hadde en stor mulighet til å redusere. Men jentene skuffet ikke publikum, Alina Gashi scorte 1-2 målet og Rikke snudde hele kampen med 2-2 før pause.

Med 2-2 til pause entret hjemmelaget banen med masse entusiasme. Laget hadde god kontroll og skape noen halvsjanser før 3-2, scoret av Alina Gashi. Det ble noe naivt over Ørnlaget utover i omgangen. Tekniske feil førte til flere balltap og avstandene i laget var for store. Snøgg ble ønsket velkommen inn i kampen og fikk også muligheten til å utligne på straffe, men brant den muligheten.
Ørnlaget kom inn i kampen igjen og skapte et par gode muligheter etter veldig godt angrepsspill. Til slutt var det Rikke Pedersen som satte inn det avgjørende 4-2-målet.

De svake periodene må bli bedre. Laget må spille enklere, mer direkte og flytte spillet opp på banen. Unødvendige overganger og sjanser mot må lukes bort. All honnør for laginnsatsen og viljen spillerne viste. Alina var som vanlig god på midtbanen, ikke bare med viktige scoringer, men hennes evne til både å holde på ballen og velge riktige løsninger var verdifullt. Flere av de unge spillerne har fått fin erfaring og tar stadig nye steg.
Keeper Selma ble valgt til dagens Ørnspiller og koser seg nå med pizza fra Pizzanini. Rikke Pedersen ble flyttet tilbake på banen den siste delen av kampen og viste både vilje, duellstyrke og en ryddighet som var viktig. Men, det var laget som stod fram. Tidvis bra spill, god innsats og fire scoringer mot et bra Snøgg-lag ble en god sommer-avslutning. Nå er det bare å trene godt og forberede seg til en viktig høstsesong med nye muligheter.