Strålende kamp av juniorlaget

Ørns målscorere mot Notodden, fra venstre:  King Wesley Williams, Ferdinand Folmoe, Birk Lindseth og Felix Akselsen

Tekst og bilde: Are Thorkildsen

Ørns juniorlag spilte en meget god kamp hjemme mot Notodden onsdag kveld. Et heltent Ørn-lag gikk friskt ut fra start og presset gjestene på defensiven.

Felix Akselsen sørget for 1-0 på straffe etter 25 minutter. De brune dominerte banespillet og skapte flere muligheter frem mot pause uten tellende resultat.

I stedet var det gjestene som utlignet 10 minutter ut i 2 omgang, mot spillets gang. Like etter får Ørn frispark i god posisjon. Ørn teknisk brilliante midtbanespiller, Felix Akselsen, skrur ballen flott over muren og scorer sitt andre mål for dagen.

Ørn fortsetter å spille seg til mange sjanser. King Wesley Williams header kontant inn 3-1 på corner etter 69 minutter. Ganske umiddelbart etter reduserer Notodden igjen og skaper en viss spenning i kampen. Denne spenningen punkteres ganske momentant da Birk Lindseth øker ledelsen til 4-2 på nok en corner. Noen minutter senere fastsetter innbytter Ferdinand Folmoe sluttresultatet til 5-2, etter et presist slått frispark i bakrommet av Ulrik Thorkildsen.

En underholdende og til tider velspilt kamp som gledet de mange fremmøtte i Lystlunden onsdag kveld.

Ørns ligger nå på andreplass i Interkrets med like mange poeng som EIk Tønsberg, men med en kamp mer spilt.
Neste kamp er borte mot Modum torsdag 5. september.