ØRN-JENTER PÅ KRETSLAGET

Etter ett år på sonelag var det i slutten av oktober klart at to Ørn-jenter ble tatt ut til kretslaget til Vestfold for J-2008 klassen. Jentene som ble tatt med spiller på det talentfulle 2009-laget ledet av Ottar Sundheim. Ida Vaadal og Emma Sofie Perskaas ble valgt ut som de beste i Vestfold.

Etter to treninger var det klart for kamp 20. november. Kampen gikk på Virik og skulle spilles mot Buskerud sitt kretslag. Emma startet kampen som keeper, mens Ida kom inn på midtbanen i andre omgang.

Kampen startet litt nervøst for begge lag, men det var helt klart at Vestfold var det beste laget. Etter flere gode angrep ble det uttelling og 1-0 til Vestfold. Emma hadde lite å gjøre i starten, men etterhvert fikk hun blitt mer med i spillet. Hun var den som startet det som skulle ende i en veldig bra 2-0 scoring. Emma måtte i aksjon mot slutten av omgangen og reddet et langskudd, som hun også tok seg av returen på.

2-0 ble også pausestillingen og i andre omgang byttet Vestfold keeper.

Etter en god start på omgangen og 3-0 til Vestfold etter en corner, tok Buskerud mer over. Ida kom inn på sentral midtbane og det skulle bli avgjørende mot slutten av kampen.

Men først ble det mer spennende da Buskerud utlignet to ganger. 3-2.
Så på slutten av kampen banket Ida til fra ca. 16 meter, keeper reddet, men en Vestfold-spiller banker inn returen. 4-2, som også blir sluttresultatet.

En solid gjennomføring av et meget godt Vestfold-lag.

Gratulerer til Ida og Emma med debut for kretslaget til Vestfold!