Kvinnelaget med 0-1-tap for Nanset

(Nanset - Ørn/Eik 1-0) Ørn/Eiks kvinnelag tapte 0-1 for 1. divisjonslaget Nanset i en treningskamp mandag kveld 11. februar. Hør hva trener Kim Thomassen hadde å si etter kampen.
Les mer

Storseier i treningskamp mot Lier

(Lier - Ørn/Eik 1-8) Hele seks spillere tegnet seg på scoringslisten da Ørn/Eiks A-lag kvinner slo Lier 8-1 i en treningskamp søndag 3. februar.
Les mer

Rikke Pedersen med ny superscoring

Se hvem som allerede har vært på jobb i 2019!!! Ørn Hortens storscorer Rikke Pedersen fikk nemlig en ny pris i helgen.
Les mer

Samarbeidet fortsetter – ny trener

Kvinnesamarbeidet i Ørn/Eik er evaluert og konklusjonen er klar: det fortsetter på samme måte i 2019. - Vi mener samarbeidet har fungert godt og det er gode forutsetninger for å utvikle dette videre, sier styreleder Kjetil Ramberg. Det er dessuten ansatt ny trener.
Les mer

Overraskende poeng i Oslo

Ørn/Eiks lag i 2. divisjon klarte 1-1 mot avdelingstoer Lyn2 søndag. På Kringsjå kom samarbeidslaget under 0-1 halvveis ut i 2. omgang, mens Ørns Charlotte S. Bjerkeskaug kunne juble for utligning fem minutter før slutt.
Les mer

Viktig og overraskende seier

Ørn/Eiks samarbeidslag har vanligvis slitt mot Toppseriens rekruttlag. Onsdag kveld var Kolbotn2 på besøk på Eikbanen, etter at hjemmelaget kom under 0-1 scoret de fire mål på rad, det siste av Rikke Pedersen (bildet). Kampen endte 4-2 og dermed tre viktige poeng.
Les mer

Utfordringer og muligheter

I sommerens kronikkrekke har styreleder Kjetil Ramberg denne gang fokus på klubbens kvinnesatsing. Hvor ligger utfordringene - og mulighetene?
Les mer

Burde vunnet over Pors

Ørn Horten/Eik Tønsberg hadde et klart overtak, men rotet bort seieren mot Pors mandag kveld. Charlotte S. Bjerkeskaug (bildet) ga samarbeidslaget ledelsen etter få minutter, men i andre omgang utlignet Pors, og da heller ikke Ørn/Eik klarte å score på straffespark like før slutt, endte det 1-1.
Les mer

Ørnspillerne scoret tre

Rikke Pedersen (2) og Charlotte Bjerkeskaug (bildet) scoret ett da samarbeidslaget Ørn Horten/Eik Tønsberg vant 4-0 i den viktige kampen mot Lier onsdag kveld.
Les mer

Tap i god kamp

Både Ørn og Eik har ofte slitt mot Vålerenga2, og det ble også tøft i seriepremieren seint mandag kveld. Oslolaget vant 6-4, men samarbeidslaget var fullt på høyden i lange perioder, og Rikke Pedersen (bildet) åpnet målkontoen.
Les mer

Serieåpning for Ørn/Eik

Etter mye samtrening i løpet av vinteren og våren er det endelig klart for første obligatoriske kamp for Ørn Horten/Eik Tønsberg. Vålerenga2 blir en tøff første motstander for Rikke Pedersen (bildet) og resten av laget når dommeren blåser kampen i gang mandag kl. 20.00 på Eikbanen.
Les mer

Eik/Ørn med sterk seier

Eik/Ørns kvinnelag vant lørdag 3-1 over Hallingdal i en treningskamp på Eikbanen. Charlotte Bjerkeskaug, Malene Kjær og Sandra Preus scoret målene for samarbeidslaget.
Les mer

Ett skritt nærmere - kanskje toppklubb

Vi har tidligere omtalt det mulige samarbeidet på kvinnesiden mellom Eik Tønsberg IF og Ørn Horten. Klubbene har nå fått svar fra NFF om hvordan et slikt samarbeid kan reguleres i 2018. Samtidig har Ørn og Eik bestemt seg for å utrede muligheten for å etablere en ny klubb for toppfotballsatsing, sier styreleder Kjetil Ramberg.
Les mer

Samarbeidsprosjekt for kvinnefotballen

FK Ørn Horten og Eik Tønsberg IF har i noen uker vært i en prosess for å vurdere samarbeid når det gjelder kvinnefotball på seniornivå. Mandag kveld blir spillerstallene i de respektive klubbene tatt med i dialogen om det mulige samarbeidet. - Med et eventuelt samarbeid er begge klubbene innstilt på å tenke langsiktig og offensivt, sier styreleder Kjetil Ramberg.
Les mer

Blir trolig 3. divisjon i 2018

Det ser ut til at Ørn Hortens A-lag kvinner må belage seg på spill i 3.divisjon neste år. I dag kom nemlig det foreløpige oppsettet for avdeling 1 og 2. i 2. divisjon for 2018.
Les mer

Ørnjente i cupfinalen

Rikke Thorkildsen har vokst opp i Ørn, men meldte overgang til Stabæk i sommer. Fredag spilte hun cupfinale i J16-klassen, men det endte med et bittert tap.
Les mer

Spilt mest og scoret mest

I 2. divisjon er Rikke Pedersen den som har spilt flest kamper og scoret mest. Hun står bak nesten halvparten av Ørns mål viser statistikken som nå er klar. Søndag kveld kom Ørns A-lag kvinner ett skritt nærmere å beholde plassen i 2. divisjon.
Les mer

Tidenes yngste A-lagsspiller

Det er ikke bare på A-lag herrer at Ørn Horten har latt unge talenter få debutere tidlig. På A-lag kvinner er det fem spillere under 15 år som har debutert de siste tre årene.
Les mer

Ørn tapte for, og må håpe på Nanset

Ørn tapte årets siste kamp i 2. divisjon da det ble 1-4 mot kvalifiseringsklare Nanset torsdag kveld. Men det kan bli Nanset som redder Richard Henriksen lag fra nedrykk dersom de rykker opp i 1. divisjon.
Les mer

Bittert tap i viktig kamp

Ørn Hortens A-lag kvinner tapte 2-4 mot Grei2 i sesongens siste hjemmekamp, der Rikke Pedersen (bildet) scoret begge Ørns mål. Dermed kvittet Ørn seg ikke med nedrykksspøkelset, men det er fortsatt håp.
Les mer
  • 1
  • 2