Sesongen i det uvisse

Det blir neppe noen fotballkamper før tidligst langt ut i september. Sesongen 2020 kan ryke, frykter fotball-ledere landet rundt. -Vi kan ikke ta sjansen på å miste kontrollen, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie (bildet)
Les mer

Ikke klart for spill før tidligst i august

Myndighetene kommer ikke til å åpne opp for kamper og treninger i breddefotballen i juli, opplyser Norges Fotballforbund. Tidligste åpning blir i august. Det skriver fotballforbundet i en pressemelding.
Les mer

Her er kampoppsettet

Kampoppsettet for den halve serien er klart.
Les mer

Seks hjemmekamper, syv bortekamper for Ørn i høstens amputerte serie

Fotballforbundet har satt opp kampene som skal spilles i den amputerte serien i år.
Les mer

Enda en spiller er klar for Ørns A-lag

Joakim Ekornrød Christensen (bildet) har signert. Bildet er fra treningskampen mot Halsen.
Les mer

En bra kondisjonsøkt, og 1-0 over Pors

Et skudd fra Simon Baharami og som Pors-keeper ikke klarte å stoppe og fomlet i mål var nok til at Ørn vant 1-0 over Pors i treningskampen i Porsgrunn lørdag 7. mars. Simon var tett på flere scoringer (bildet), og var stadig en fare for Pors-forsvaret.
Les mer

Tøff treningskamp mot Pors lørdag

Lørdag 7.mars kl. 13.00 skal Ørn møte Pors på Pors stadion til treningskamp. Alen Patros (foran) og Thomas Knutsen er i troppen.
Les mer

Fokus på det offensive mot FFK2 i Østfoldhallen lørdag

Gutta har jobbet hardt i noen uker nå og begynner å kjenne på litt tyngre ben, men det er meningen på denne tiden, sier Ørn-trener Kjell André Thu foran treningskampen mot Fredrikstads 2.lag lørdag.
Les mer

Jørgen Sjøl (19) klar for Bærum

Ørn Horten sender en ny spiller opp i seriesystemet etter at høyreback Jørgen Vedal Sjøl (19) har signert for Bærum SK. – Tiden min i Ørn var ekstremt bra, sier Sjøl.
Les mer

Overkjørte Åssiden i Lystlunden

(Ørn Horten - Åssiden 5-0) Ørn dominerte kampen totalt da de fredag kveld regelrett rundspilte divisjonskollega Åssiden i Lystlunden.
Les mer

Treningskamp A-lag herrer fredag

Fredag 7. februar spiller A-laget herrer treningskamp mot Åssiden kl. 19.30 i Lystlunden
Les mer

2-0-seier mot Follo

(Follo - Ørn Horten 0-2) Mål av Benjamin Zalo og Christoffer S. Andersen sørget for en god start på 2020 for Ørn Hortens A-lag herrer.
Les mer

Møt Markus Aasland

Les mer

– Vi skal trene mye og godt

Treningskampene er nå klare. Vi skal spille masse kamper så vi er klare til seriestart. Det er Ørns A-lagstrener Kjell André Thu (bildet) som sier dette til hjemmesiden.
Les mer

Børt til Sandefjord

Ørns keepertrenet Børt Rakfjord (bildet) skal begynne i Sandefjord Fotball, melder han på sin egen Facebookside.
Les mer

Tre viktige signeringer

Simon Bahrami (til venstre), Thomas Knutsen og Fredrik Tørnby (til høyre) har alle signert kontrakter og skal hjelpe Ørn til opprykk i 2020. Sportssjef André Syrrist er storfornøyd med å få trioen med videre.
Les mer

Starter hjemme 2. påskedag

Det foreløpige serieoppsettet for Ørns avdeling i 3. divisjon ble klaret i dag. Ørn åpner mot Sarpsborg08 2 2. påskedag, og det blir 16. mai-kamp i Lystlunden når Halsen kommer på besøk. Lokaloppgjøret mot Eik Tønsberg går 18. april, mens Ørn avslutter borte mot Flint 24. oktober.
Les mer

Tøff og kortreist avdeling

Avdelingsoppsettet for 2020 er nå klart. Ørn har kommet i gruppe med lag på Østlandet. Det blir ingen lange reiser, men mange tøffe lag, hvor mange kanskje vil peke på Hønefoss og Strømsgodset som de store favorittene, ved siden av Ørn Horten.
Les mer

Tallenes tale fra 2019

Årets statistikk for Ørns A-lag herrer viser at det er to veteraner som har spilt alle kampene. Ørn har benyttet 26 spillere, hvorav 20 har A-kamper tidligere. Kaptein Thomas Knutsen er nå inne blant de ti øverste på Ørns Adelskalender.
Les mer

Bittert 1-2-tap mot FK Tønsberg

(Ørn Horten - FK Tønsberg 1-2) Ørn Horten-spiller Fredrik Tørnby kom i fokus da FK Tønsberg snudde og vant siste seriekamp 2-1 i Lystlunden. Trener Kjell Andre Thu (bildet) var oppgitt mot slutten av kampen.
Les mer