Simon Bahrami Bjerknes vil bli med videre

– Jeg har blitt enig med Kjell André Thu om å fortsette og håper, som alle andre, at det blir seriespill dette året, sier Simon Bahrami Bjerknes. (bildet)
Les mer

Flere spillere har signert for Ørns A-lag

I løpet av romjulen har Thomas Knutsen (til høyre) og Nuno Soares (til venstre) signert kontakt med Ørn om å være med også i 2021-sesongen.
Les mer

Snart er alle brikkene for 2021 på plass

Etter en litt trå start, faller nå brikkene på plass rundt Ørns A-lag 2021. Trenerteam for A-laget er på plass, og når det gjelder spillerne er vi i dialog med de fleste, forteller A-lagstrener Kjell André Thu (bildet) til hjemmesiden.
Les mer

Arnar tilbake i Ørn - nå som trener

Kjell Andre Thu får med seg Ørns tidligere forsvarskjempe Arnar Førsund (midt på bildet, med trefarvet pannebånd) i trenerteamet. – Det blir kjempemoro å få komme tilbake til Ørn. Jeg gleder meg som en liten unge, sier Førsund til Gjengangeren.
Les mer

Kjell André Thu sterkt ønsket av spillerne, klar for ny trenersesong

Ledelsen i Ørn Horten og Kjell André Thu er blitt enige om en ny trenerkontrakt.
Les mer

Sesongen i det uvisse

Det blir neppe noen fotballkamper før tidligst langt ut i september. Sesongen 2020 kan ryke, frykter fotball-ledere landet rundt. -Vi kan ikke ta sjansen på å miste kontrollen, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie (bildet)
Les mer

Ikke klart for spill før tidligst i august

Myndighetene kommer ikke til å åpne opp for kamper og treninger i breddefotballen i juli, opplyser Norges Fotballforbund. Tidligste åpning blir i august. Det skriver fotballforbundet i en pressemelding.
Les mer

Her er kampoppsettet

Kampoppsettet for den halve serien er klart.
Les mer

Seks hjemmekamper, syv bortekamper for Ørn i høstens amputerte serie

Fotballforbundet har satt opp kampene som skal spilles i den amputerte serien i år.
Les mer

Enda en spiller er klar for Ørns A-lag

Joakim Ekornrød Christensen (bildet) har signert. Bildet er fra treningskampen mot Halsen.
Les mer

En bra kondisjonsøkt, og 1-0 over Pors

Et skudd fra Simon Baharami og som Pors-keeper ikke klarte å stoppe og fomlet i mål var nok til at Ørn vant 1-0 over Pors i treningskampen i Porsgrunn lørdag 7. mars. Simon var tett på flere scoringer (bildet), og var stadig en fare for Pors-forsvaret.
Les mer

Tøff treningskamp mot Pors lørdag

Lørdag 7.mars kl. 13.00 skal Ørn møte Pors på Pors stadion til treningskamp. Alen Patros (foran) og Thomas Knutsen er i troppen.
Les mer

Fokus på det offensive mot FFK2 i Østfoldhallen lørdag

Gutta har jobbet hardt i noen uker nå og begynner å kjenne på litt tyngre ben, men det er meningen på denne tiden, sier Ørn-trener Kjell André Thu foran treningskampen mot Fredrikstads 2.lag lørdag.
Les mer

Jørgen Sjøl (19) klar for Bærum

Ørn Horten sender en ny spiller opp i seriesystemet etter at høyreback Jørgen Vedal Sjøl (19) har signert for Bærum SK. – Tiden min i Ørn var ekstremt bra, sier Sjøl.
Les mer

Overkjørte Åssiden i Lystlunden

(Ørn Horten - Åssiden 5-0) Ørn dominerte kampen totalt da de fredag kveld regelrett rundspilte divisjonskollega Åssiden i Lystlunden.
Les mer

Treningskamp A-lag herrer fredag

Fredag 7. februar spiller A-laget herrer treningskamp mot Åssiden kl. 19.30 i Lystlunden
Les mer

2-0-seier mot Follo

(Follo - Ørn Horten 0-2) Mål av Benjamin Zalo og Christoffer S. Andersen sørget for en god start på 2020 for Ørn Hortens A-lag herrer.
Les mer

Møt Markus Aasland

Les mer

– Vi skal trene mye og godt

Treningskampene er nå klare. Vi skal spille masse kamper så vi er klare til seriestart. Det er Ørns A-lagstrener Kjell André Thu (bildet) som sier dette til hjemmesiden.
Les mer

Børt til Sandefjord

Ørns keepertrenet Børt Rakfjord (bildet) skal begynne i Sandefjord Fotball, melder han på sin egen Facebookside.
Les mer