INFORMASJON OM DØGNCUPEN 2024 PUBLISERES HER SÅ SNART DET ER KLART.
I MELLOMTIDEN KAN DU SE INFO OM CUPEN FRA 2023 HER:

FK Ørn Horten inviterer til spektakulær døgncup i Horten fredag 3. til søndag 5. november

Lystlunden arena

DØGN-CUPEN spilles etter reglement for FUTSAL lag, men det er fullt mulig å stille ordinære fotballag.
Dvs. dette er en Futsal fotball turnering med kontinuerlige kamper hele døgnet (24 timer).

• 3 spilleflater

• Over 100 lag

• Pengepremier og kåring av Østlandsmestere

Vi invitere herved lag fra din klubb til å delta på dette spektakulære arrangement i Horten.
DØGNCUPEN 2023 arrangeres for fjerde gang og tilbakemeldinger og erfaringer viser at det er stor interesse fra lag og klubber over hele Østlandet til å stille med egne Futsal-lag.

Det tilbys også overnatting og bespisning i forbindelse med Døgncupen og Fotballklubben Ørn Horten som arrangør ønsker hjertelig velkommen til en spennende helg i Horten i november!

Futsalpokaler til 1. 2. og 3. plass.

kr 5.000 til vinnere av A-sluttspillet! - (Må være minimum 16 lag i klassen!)

Trenere/foresatte som også skal overnatte og spise skal også betale deltakeravgift.

Påmeldingsfrist: 20. oktober 2023.
Ved PÅMELDING:
 Oppgi årsklasse, antall spillere og e-post adresse hvor faktura skal sendes til.
Påmelding er bindende og gyldig fra og med innbetaling.
Deltakeravgift refunderes dersom laget ikke får plass på cupen. Utover dette refunderes ikke deltakeravgift, for eksempel om laget ikke kan delta / uteblir eller ikke melder forfall i forkant.

Kontakt: Bernt Ove Finsveen

Epost: cup@orn-horten.no

Telefon: 99 24 28 02

Reglement for Døgncupen

SPILLEBANE OG UTSTYR

Kampene spilles innendørs på håndballbaner.
Det blir brukt futsalball under hele turneringen.
Bare joggesko som ikke setter merker tillatt. Leggbeskyttere er påbudt.

SPILLERE OG SPILLETID
- Det spilles med fire utespillere + målvakt i alle klasser.
- Ingen begrensninger når det gjelder antall brukte spillere pr. kamp.
- En spiller kan ikke brukes på flere lag uten tillatelse fra sekretariatet, eller dette er søkt om til cupledelsen om på forhånd.

SPILLETID
- Spilletiden finner dere i oppsettet
- Kampene går tett og laget har ansvar å være klar fem minutter før foregående kamp er ferdig. Lag som ikke møter til oppsatt tid, taper kampen 1-0 og motstanderen tildeles tre poeng
- trekker et lag seg etter å ha spilt en eller flere kamper strykes alle lagets kamper
- Det spilles minst 3 innledende kamper før sluttspill

PULJESPILL OG SLUTTSPILL
- Poengberegning vil være 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og 0 for tap.

I klassene 14, 15, 16:
- Ved uavgjort i sluttspillet vil det avgjøres direkte på straffer (5 straffer). Ved fortsatt liket skytes ett og ett straffespark av de samme fem spillere til en avgjørelse er klar. Ingen ekstraomganger.

I klassene 12, 13:
Ved uavgjort i sluttspillet avgjøres det ved myntkast.
- Ved poenglikhet i innledende runde avgjøres det på antall poeng, deretter:
1. Målforskjell
2. Flest scorede mål
3. Innbyrdes oppgjør

Hvis det fremdeles er likt avgjøres det på myntkast.

En spiller som får GULT kort soner to minutter ved sekretariatet.
Får han sitt andre GULE kort (Rødt), soner annen spiller 2 min. ved sekretariatet.
Spilleren med 2 GULE vises ut av hallen og spiller ikke neste kamp.
En spiller som får direkte RØDT kort vises ut av hallen og spiller ikke neste kamp.
Ny spiller soner to minutter ved sekretariatet.

En spiller som blir utvist kan ikke delta videre i kampen.
Laget til den utviste spilleren tildeles automatisk 2 minutters lagstraff og må spille med en spiller mindre i denne perioden.

Et lag kan maksimalt sone 2x2 minutters lagstraff samtidig. Om flere spillere blir utvist utsettes soning av de nye lagstraffene til den første lagstraffen utløper.

Regler for G-08 – 09 – 11
I 08 og 09klassen er det press-fri sone til midtstreken og i klasse 11 er det press-fri sone til midt på egen halvdel.
Dersom et lag leder med 3 mål kan motstanderlaget sette inn en ekstra spiller. Når ledelsen reduseres til 2 mål, må den ekstra spilleren tas av banen.
I klassene 08 – 09 tas straffesparket 6 meter fra mållinjen. I klasse 11 tas det fra 7 meter.

REGLER FOR ALLE:
- Hjemmelaget starter med ballen.
- Bortelaget skifter drakter ved draktlikhet.
- Innkast erstattes med innspark.
- Motspiller får ikke stå nærmere enn fem meter ved frispark.
- Innspark, corner og utkast fra målvakt skal skje innen fire sekunder.
- Mål kan ikke gjøres direkte fra avspark eller innspark.
- Målspark erstattes med mål-kast. Keeper skal alltid kaste ballen, men aldri over midten.
- Ved ball i taket fortsetter spillet.
- Sklitaklinger er forbudt! Gjelder også målvakt. Det dømmes direkte frispark.

PROTEST
- Protester må leveres skriftlig senest 15 minutter etter kampens slutt.
Protestgebyr kr. 500,- Dette fås igjen hvis protesten tas til følge

For øvrig gjelder NFFs regler for 5-erfotball og retningslinjer for barne- og ungdomsfotball.

Navnelistene leveres i sekretariatet så raskt som mulig etter ankomst. Det må leveres nye navnelister før sluttspillsfinalene.

NB! Arrangøren tar forbehold om endringer i kampoppsett og årsklasser.

Vær tidlig ute!! Vi har veldig tett program. Stå ferdig til kamp 5 minutter før kampstart.

Lykke til - da ønsker vi spillere, ledere og publikum velkommen til Horten og Døgncupen.
La «Fair Play» være det viktigste under hele turneringen.

Bernt Ove Finsveen, turneringsleder. Kontakttelefon under turneringen: 992 42 802