1-1 i lokaloppgjøret mot Eik

Litt forsinka kommer en liten rapport fra A-lag damers kamp mot Eik Tønsberg seint torsdag kveld.
Kampen endte 1-1 etter at evigunge Sandra Preus hadde sørga for Eik-ledelse til pause. Elisabeth Solvik (bildet) utligna for Ørn i andre omgang.

Arkivfoto: Knut G. Bjerva

Fornøyd trener
Trener Thomas Olafsen hadde følgende kommentar til kampen.

– Det var mye bra i denne kampen. I første omgang styrer vi hele banespillet. Dessverre får vi ikke omsatt gode angrep og sjanser i scoringer. Første halvdel av 2. omgang var litt "rotete", men det bedret seg siste halvdel.
Det var god lagmoral, bra med spilleglede og vi ser fremgang på ting vi jobber med på treningene. Forhåpentligvis kan vi fortsette utviklingen utover høsten, sier Ørntreneren.

Neste kamp er borte mot Re FK2 fredag 29.august kl. 19.30. Deretter er det kamp mot Re FK1 tirsdag 3. september før det blir lokaloppgjør mot Åsgårdstrand i Lystlunden 1.. september.

Ørn ligger nå på andreplass i 4. divisjon, fire poeng bak Nøtterøy/Teie, men det er usikkert om kampene mot Stokke blir strøket. Da ligger Ørn bare to poeng bak