TAP MOT TØFF MOTSTANDER

Ørn Horten møtte Asker på Føyka fredag kveld. Asker kom på tredjeplass i 2. divisjon i fjor og vant 4-1 over Moss i siste treningskamp. Laget trenes av Ham-Kamprofilen Vegard Skogheim og selv om de røyk på et underskudd på 2,7 millioner i fjor, er de nok å regne i toppen i år også.

Asker var svært effektive og scora to mål på de to første sjansene. Første scoringa kom etter 20 minutter. Etter et brudd av på midten, kom Sindre Mauritz-Hansen

kom aleine mot Kristoffer Solberg og satte ballen i mål. Få minutter seinere går et skudd Fitim Kastrati fra 16 meter i mål – 2-1.

Ørn var spillemessig på høyden og etter vel en halvtime reduserte Ørn. Etter et vakkert innlegg fra høyreback Jørgen Sjøl headet Fredrik Tørnby inn 2-1

Det var en målrik omgang på Føyka i Asker for vel fem minutter før pause setter Davod Arzani et frispark fra hjørnet av 16 meteren i tverrligger og inn, dermed stod det 3-1 til pause.

Etter pause

Ørn ga seg ikke og var det beste laget etter hvilen. Etter vel fem minutter sørget Thomas Utter Jensen for 3-2 etter pasning fra Alban Kadriu.

Den store forskjellen på lagene var effektiviteten, for fem minutter før slutt headet Kim Andre Madsen en corner i mål og dermed seier 4-2 til Asker.

Mye var bra

Trener Kjell Andre Thu var stort sett fornøyd etter kampen.

– Det er mye bra, men vi er litt for dårlig individuelt. Å slippe inn fire mål på fem sjanser er for dårlig. Men det var en fin lærepenge og vi ser hvor lista ligger i 2. divisjon. Vi er veldig på høyde rent spillemessig og spesielt andre omgang så kjører vi de veldig i store perioder og burde nok ha scora ett eller to til. Alt i alt er det en kamp hvor mye er bra, men hvor vi blir litt avslørt rent individuelt, sier Ørntreneren.