J-09 TIL FINALE I VINTERSERIEN!

Det var noen spente jenter som skulle spille semifinale i vinterserien mot Runar torsdag kveld.

Ørnjentene som stilte til kamp var:

Bak fra venstre: Oda, Amalie, Sophia, Kine, Kaja, Ella B, Ella S, Sofie. Foran fra venstre: Milen, Lykke, Ida. Liggende foran: Emma

Kampen ble blåst i gang kl. 1800 og det ble en jevn og nervøs start. Ørn kommer mer i gang etter hvert og starter å presse på. Ida kommer tidlig igjennom, men skyter rett utenfor. Runar tar over initiativet og kommer mer med. Emma kommer godt i gang med en fin redning etter 14 min.
Farlig corner til Runar etter 16min, men det ender uten uttelling. Emma stopper et gjennomspill etter 19 min. Så kommer Sofie gjennom i midten etter en pasning fra Oda, setter 1-0 alene med keeper etter 21 min.
Ida spiller Sofie som er igjennom på nytt etter 23 min, runder keeper og setter 2-0. Noen fine minutter for Ørn og de har tatt initiativet i kampen igjen. Ørn spiller seg igjennom igjen etter 27 min. Amalie blir litt alene og ballen går ut. Ørn får corner etter 29 min. Keeper fanger.
Runar presser på, men Emma fanger flere innlegg. Kjempesjanse til Runar etter 31 min. Utenfor. Fint samspill mellom Sofie og ida. Ida setter 3-0 alene med keeper etter 33 min.

3-0 til pause

Jevn start på andre omgang. Emma plukker enkelt et skudd etter 6 min. Fint spill mellom Ida og Sofie. Ida med et skudd utenfor.
Ida med skudd, rett på keeper. Ørn fortsetter å presse på, men kommer ikke til noen avslutninger.
20 min ut i andre omgang kommer Runar på en overgang, ballen går utenfor. Runar kommer alene igjennom, Emma redder med en lekker beinparade etter 22 min
Runar prøver flere forsøk fremover, men veldig solid forsvarsspill av ørn! De rydder opp det som kommer av Runarangrep. Ida i stolpen etter 30 min. Oda med en kjempecorner, Lykke avslutter rett utenfor. Oda med et langskudd i tverrligger! Ørnforsvaret er solide og nekter skudd gang på gang. To Runarcornere på rappen, men Ørnjentene forsvarer seg veldig godt.

Dommeren blåser av kampen og Ørnjentene er i finale i vinterserien. En solid lagseier og en meget godt gjennomført kamp hvor forsvarsspillet legger et godt grunnlag for flere gode angrep.

Finalen skal spilles mot et Nøtterøy. Den blir mest sannsynlig spilt i neste uke.