FORSVARSTABBER GA 2-2

Ørn møtte den sterkeste motstander hittil i treningskampene da hardtsatsende Lyn var på besøk i Lystlunden lørdag ettermiddag. Laget fra Oslo med Jan Halvor Halvorsen som trener og Tor Ole Skullerud som sportssjef satser mye på opprykk fra 3. divisjon og har fått inn ti millioner i frisk kapital før sesongen.
Ørn, med atskillig mindre budsjett, burde imidlertid vunnet lørdagens oppgjør. Tre skudd i stanga og ett i tverrliggeren og to gedigne forsvarstabber, sørget for at det endte 2-2.
Ørn tok ledelsen etter en halvtimes spill da Fredrik Tørnby (bildet) blei spilt fint igjennom av Nuno Soares, og deretter satte ballen i mål.
Få minutter seinere blei Adrian Rogulj felt innenfor 16-meteren, og han satte straffesparket i mål.
Lyn reduserte et par minutter før pause etter at Ørn ga bort ballen midt på egen halvdel, og Anders Olsen kunne sette ballen i mål bak en utrusende Ørnkeeper.
Utligninga kom et par minutter før slutt, da Ørn igjen rota vekk ballen rett utenfor 16-meteren og Lyn kunne enkelt sette ballen i mål.

Trener Kjell Andre Thu var litt delt etter kampen.
- Det er periodevis bra i dag mot et godt lag, men det er også mye slurv. Vi har mye å jobbe med fram mot seriestart, og det er godt vi bare er i midten av februar. I tillegg til det laget vi stilte med i dag, er det nok fem-seks spillere som gjerne vil kjempe om en plass på laget når vi kommer til seriestart, sier Ørntreneren.

Neste treningskamp er onsdag 16. februar mot Fram i Lystlunden kl 17.45.