FORTJENT SEIER OVER EIK TØNSBERG

Da Kjetil Kristoffersen sist var i Lystlunden som trener, var det som Ørntrener. Ørns nåværende trener, Kjell André Thu var da en lovende spiller på A-laget. I kveldens kamp var de trenere for hvert sitt lag – i hver sin divisjon, og det var Ørntreneren som hadde mest å glede seg over. Ørn vant 2-1 etter 1-1 til pause.

Den første halvtimen i Lystlunden var det mye å glede seg over, ja til dels varme seg over, selv om sur vind og null grader ikke innbød til den varmeste opplevelsen på tribunen.

Allerede etter snaue ti minutter tok Ørn ledelsen. Nuno Soares (bildet) blei klart felt innenfor 16-meteren og Mustapha Fofana satte straffesparket sikkert i mål. Ørn produserte flere store sjanser, og spesielt Jørgen Sjøl på høyrebacken kom på mange gode løp med påfølgende glitrende innlegg. Kun en god Eik-keeper hindret at Ørn ledet med flere mål.
På Eiks første sjanse oppdaget Anders Gustavsen at Ørnkeeper Kristoffer Solberg stod langt ute. Fra vel 20 meter satte han ballen i mål over Ørnkeeperen.

Resten av omgangen, og den første halvdelen av andre omgang var ikke av høy spillemessig kvalitet fra noen av lagene, men så heva Ørn seg flere hakk.
Etter 70 minutter kom Hamze Farhaan inn som innbytter og under minuttet seinere, ekspederte han en nydelig gjennomspill fra Alban Kabriu flott i mål.
Dermed endte det 2-1 til Ørn og den femte seieren på rad og 18-2 målforskjell i treningskampene.

Fk. lørdag spiller Ørn to kamper i Lystlunden. Den første går mot Halsen kl.12.00, mens «hovedkampen» er mot Lyn kl. 15.00