Kretslagsturnering for 2009 kullet

Denne helgen var det stor aktivitet på Rælingen idrettsarena. Gutter og jenter 13 år, fra hele Østlandet var samlet for å teste krefter. Ørn hadde med hele 8 spillere jevnt fordelt på gutte og jentesiden til Vestfold fotballkrets sine lag.
Jentene som var tatt ut: Lykke Jansson, Ida Vaadal, Oda Lovise Sundheim og Emma Sofie Perskaas.
Gutta som stilte: Kasper Grønset,  Nathaniel Gashi, Adam Anmarkrud og Oskar Berg Hovde.

På lørdagen startet guttene med en spennende kamp mot Akershus som endte 4-2. Vestfold ledet 2-0 til pause, men datt litt fra start i andre og slapp inn 2 mål. Utover i andre omgang kjemper de seg tilbake og vinner. Nathaniel Gashi satte inn 1-0. Kasper hadde en assist i kampen.

Jentene fulgte opp med en sterk 1-0 seier mot Østfold. Emma Sofie Perskaas stod i mål hele kampen, og fikk med seg en «clean sheet». Lykke Jansson og Oda Lovise Sundheim byttet med hverandre til pause i sentral forsvar. Ida Vaadal fikk spille i flere posisjoner lenger opp på banen. Alle jentene gjorde en veldig god jobb, og det var Vestfold som var det beste laget.

Et lag fra Sunnmøre hadde også tatt turen til Østlandet. De ble utspilt av Vestfold-gutta som vant 3-0. Ørn-gutta bidro med godt spill!

Siste kamp for dagen var en kamp jentene skulle spille mot et av de 2 lagene til Oslo. Dette ble en veldig jevn kamp og det bølget frem og tilbake hele kampen. Ida Vaadal hadde en stor sjanse til å få sitt første mål for kretslaget, men skuddet hennes traff tverrliggeren, som sikkert rister fortsatt!
Oslo setter 1-0 på en overgang. Vestfold-jentene gir seg ikke og de får inn en scoring på slutten av kampen, som ender 1-1.

Alle ørnspillerene får gode opplevelser på to gode Vestfoldlag.

Dag to startet med kamp for begge vestfoldlagene samtidig.

En tett og jevn kamp for jentene mot Oslo. På en overgang i første setter Oslo inn en scoring alene med Emma Sofie Perskaas. Emma er på ballen, men spissen setter returen. Kampen bølger, men Vestfold tar over initiativet i andre omgang. Siste spark på ballen blir satt i mål av spissen på Vestfold og det blir 1-1.

Guttene fikk en tøff kamp mot indre østland. En fysisk kamp hvor Vestfold kommer under i første omgang. I andre omgang satser Vestfold offensivt, men får ikke uttelling. På slutten kontrer indre østland inn 2-0.

Siste kamp for vesfoldjentene var mot indre østland. Etter en litt rufsete start kommer de mer med i kampen. Oda Sundheim har en god omgang i sentral forsvar, og Ida er aktivt med fremover i banen. Det blir en målløs omgang hvor Vestfold har det meste av spillet.
Andre omgang kommer godt igang for Vestfold og et frispark i farlig posisjon blir et flott innlegg til Ida som stanger inn 1-0 til sitt første kretslagsmål! Høyt press hvor Vestfold vinner ballen høyt, ett touch spill og Ida kombinerer med spissen, får ballen tilbake foran mål og setter den i hjørnet. 2-0.
Vestfold vinner 2-0.

Vestfoldguttene møtte Oslo siste kamp og ble et nummer for små. Det stod 3-1 til pause.
Vestfoldgutta tar seg opp i andre, men klarer ikke score og kampen ender 3-1.

En kjempehelg for en meget talentfull 2009-gjeng fra Ørn-Horten!