GREI SEIER OVER FLINT

Det var nesten vårvær i Lystlunde da Ørn vant 4-1 over Flint i treningskampen midt på dagen på lørdag. «Det er jo varmere i dag enn på en del dager i juni», var en av kommentarene på tribunen.
Etter 7-0 over SF2 på torsdag var det et nesten nytt Ørnlag på banen fra start – eneste unntaket var kaptein Thomas Knutsen som var trukket ned på midtstopperplass.

Dette var nok også årsaken til at det blei en typisk treningskamp der det ikke så ut som det var to divisjoner forskjell på lagene. Ørn viste en del godt kombinasjonsspill, men pasningene hadde ikke alltid en treffprosent på hundre, og bevegeligheten rundt ballfører kunne også vært bedre. Seieren var imidlertid fortjent, og Ørn produserte atskillig flere store sjanser enn laget fra Løveid.

Scoringene:

• 1-0. Etter halvtimen kom dagens vakreste angrep. Jørgen Sjøl, som var tilbake i Lystlunden etter et par år i Bærum, slo etter hvert et godt innlegg fra høyrekanten som Martin Engdal kunne sette greit i mål.

• 2-0. Like før pause økte Ørn ledelsen. Steffen Wivestad fikk ballen på 16-meteren, finta vekk et par spillere, og selv om han ikke fikk full kraft på skuddet, trillet den i mål.

• 2-1. Ett minutt seinere gikk et Flint-frispark fra 25 meter forbi alle og i mål.

• 3-1. Halvveis i andre omgang scoret Nuno Soares nesten et identisk mål som Flints mål. Han fikk ballen etter en corner og etter at ingen spillere var borti den, gikk den i mål

• 4-1. Tre minutter før slutt headet Adrian Rogulj et innlegg fra Hamze Farhaan enkelt i mål fra kort hold.

Alt i alt en grei seier for et Ørnlag med mange nye spillere på prøve. Motstanden blir nok sterkere når Eik Tønsberg står på motsatt banehalvdel onsdag kveld kl 19:30 i Lystlunden.